Speelwijze

Benieuwd naar de Cool Diamonds 2 speelwijze? Wij zetten de informatie voor je op een rij, zodat je een goed beeld krijgt van wat je kunt verwachten. Speelde je eerder al vergelijkbare Amatic gokkasten, of heb je daar aan de andere kant juist helemaal geen ervaring mee? Geen probleem, je kunt in de beide gevallen rekenen op een heerlijk spel dat je wellicht een mooie prijs op zal leveren. Lees meer over de speelwijze van de Cool Diamonds 2, aan de hand van de knoppen op het scherm, GAMBLE en natuurlijk de uitbetalingen en winlijnen.Cool Diamonds 2 spelen

Wil je Cool Diamonds 2 en heb je daar nog geen ervaring mee? Het is allereerst van belang om goed naar de aanwezige knoppen te kijken, je krijgt daarmee een goed beeld van hoe je kunt gaan spelen. Je hebt de beschikking over AUTOSTART, EXIT, GAMBLE, BET en START. De eerste twee knoppen heb je voorlopig nog niet nodig. Met GAMBLE heb je de mogelijkheid na een winst je gewonnen geld te verdubbelen, hierover volgt zometeen meer.

Om een spel te starten op de Cool Diamonds 2 kun je gebruik maken van BET en START. Met de eerste knop heb je de mogelijkheid om in te stellen met hoeveel geld je per ronde wilt spelen. De minimale inzet bedraagt €0,10 per ronde, aan de andere kant kun je maximaal €10 per ronde inzetten. Wil je het spel meteen goed starten, of aan de andere kant nog even rustig aan beginnen? Je bepaalt het zelf, door met BET het bedrag in te stellen en vervolgens op START te drukken. Het spel gaat dan van start, aangezien de rollen beginnen te draaien en ze een combinatie van symbolen op zullen gaan leveren.

GAMBLE op de gokkast

Speel je de Cool Diamonds 2 en slaag je erin voor een winnende combinatie van symbolen te zorgen, op een van de actieve winlijnen? Dan win je een bedrag, dat de gokkast automatisch bij je tegoed bij zal schrijven. Je hoeft hier niets voor te doen, waardoor je de winsten in ieder geval niet mis kunt lopen. Had je de GAMBLE knop voorafgaand aan de ronde ingeschakeld? Dan krijg je bovendien de kans om het gewonnen bedrag te verdubbelen, of dit zelfs verder op te laten lopen.

Na je winst op de Cool Diamonds 2 kun je meteen verder gaan met de mogelijkheid tot gokken. Je komt in een nieuw scherm waar je de kans hebt om de winst die je zojuist maakte te verdubbelen. Je kunt hiervoor gebruik maken van een spel met speelkaarten, zoals we die allemaal kennen. Aan jou de taak om te voorspellen of er een rode of een zwarte speelkaart zal verschijnen. Je kunt het spel wat minder risicovoller maken met de knop HALF, of ervoor kiezen ook te voorspellen welk type kaart er zal verschijnen. Op die manier bepaal je zelf hoeveel risico je wilt nemen met Cool Diamonds 2, om je winsten verder te vergroten.

Uitbetalingen en winlijnen Cool Diamonds 2

Wil je graag de Cool Diamonds 2 spelen en ben je benieuwd wat je met welke symbolen kunt winnen? Het is de moeite waard om op zoek te gaan naar de schatkisten binnen het spel, aangezien dit de symbolen zijn die je de hoogste winsten op kunnen leveren. Je vindt deze middenin het scherm met uitbetalingen, waar je kunt zien dat het al voldoende is om er 3 van te verzamelen. Daarnaast zijn ook de goudstaven en de gouden ringen veel waard, de overige diamanten zijn dat wat minder. Het scatter symbool is ook een soort ring, indien je er hiervan 3 weet te verzamelen krijg je 15 bonus spins.

Je kunt op de Cool Diamonds 2 gokkast gebruik maken van maximaal 10 winlijnen. Des te meer winlijnen je activeert, des te groter de kans op een mooie winst. Houd er aan de andere kant rekening mee dat op die manier ook de inzet die je per ronde doet op zal lopen. Maak zelf een afweging tussen een hogere kans op winst en de inzet die je wilt doen. Op die manier kun je de Cool Diamonds 2 spelen en kom je tot mooie bedragen, tijdens een spannend spel.