Bonusspins

Bonusspel met Wild symbolen
Wil je bonus spins verdienen op de Cool Diamonds 2 gokkast? Het bonusspel biedt je de mogelijkheid om aantrekkelijke winsten in de wacht te slepen, die je in het reguliere spel weer in kunt zetten als tegoed. Ga op zoek naar de scatter symbolen, aangezien die je 15 bonus spins opleveren, zodat je daarmee aan de slag kunt om een mooie prijs te winnen. Uiteraard kun je de Cool Diamonds 2 gokkast gewoon eens oefenen om vrijblijvend ook het bonusspel uit te kunnen proberen.Bonus spins verdienen

Wil je bonusspins verdienen? Daarvoor heb je de scatter symbolen nodig. Het gaat in dit geval om een rong met daarin een diamant, die uiteraard natuurlijk goed past binnen de rest van de uitstraling van het spel. Het unieke van de scatter symbolen is dat ze overal op het scherm voor mogen komen, het is niet nodig dat dit op de winlijnen gebeurt. In plaats daarvan mogen de scatter symbolen bovendien kriskras door het scherm staan. Dit maakt de kans op bonus spins aanzienlijk groter. Speel je met een lage inzet (BET)? Houd er dan wel rekening mee dat deze ook tijdens het bonusspel behouden blijft. Indien je kans wilt maken op meer winst is het verstandig om ook in het reguliere spel een hogere inzet te kiezen.

Tijdens het bonusspel kun je aan de slag met de scatter symbolen, die dan veranderen in wild symbolen. Je kunt ook tijdens het bonus spel weer nieuwe bonus spins verdienen, waardoor je de bonus op de Cool Diamonds 2 gokkast langere tijd vol kunt blijven houden. Het is wat dat betreft de moeite waard je volledig in te zetten tijdens de bonus, om de winsten zo ver mogelijk op te stapelen.

Bonusspel spelen

Slaag je er inderdaad in om 3 scatter symbolen te verzamelen? Dan zal het bonusspel automatisch van start gaan, op het moment dat je de 15 bonus spins ontvangt om dit op de Cool Diamonds 2 gokkast te gaan spelen. Je kunt het spel automatisch laten verlopen, aangezien je de 15 spins stuk voor stuk zal gebruiken, voordat je weer terugkeert naar het reguliere spel. Verdien je tussendoor nieuwe bonus spins? Ook die zal je eerst gebruiken, zodat je de maximale bonus kunt benutten en je daarna weer verder kunt met het spel zoals je dat inmiddels gewend bent.

Tijdens het bonusspel zullen de scatter symbolen veranderen in wild symbolen, wat betekent dat deze kunnen veranderen in ieder ander symbool dat je nodig hebt om een winnende combinatie te maken. Dit betekent dat je op de Cool Diamonds 2 gokkast een behoorlijk grote kans op winst maakt, zonder dat je daar aan de andere kant iets voor hoeft te doen. Probeer een gratis oefenspel om de bonus spins onder de knie te krijgen en er alvast wat ervaring mee op te doen, of zorg er met je eigen storting voor dat je die kans krijgt.

Tegoed en het reguliere spel op Cool Diamonds 2

Heb je tijdens de bonus spins een aantal mooie prijzen in de wacht kunnen slepen, mede dankzij de scatters die ineens wild werden en ervoor zorgden dat je veel winnende combinaties wist te maken? Het unieke van de Cool Diamonds 2 gokkast is dat de winsten behoorlijk snel op zullen lopen, winsten die je vervolgens tijdens het reguliere spel kunt gebruiken. Het is wat dat betreft niet vreemd dat veel spelers gek zijn op de Amatic gokkasten, met in het bijzonder de Cool Diamonds 2.

Je kunt het tegoed dat je won tijdens de bonus spins gebruiken om ook het reguliere spel weer te spelen en daarmee toe te werken naar een mooie prijs. Zorg ervoor dat je de winsten verdubbelt met GAMBLE, of probeer opnieuw 3 scatter symbolen bij elkaar te spelen. Indien je daarin slaagt kun je weer overstappen naar het bonusspel, waardoor je de bonus spins kunt gebruiken om meer winsten bij elkaar te spelen en uiteindelijk een flink tegoed op te bouwen. Heb je een mooie klapper gemaakt op de Cool Diamonds 2 gokkast? Dan kun je dat bedrag naar je rekening laten uitkeren, zodat je de volledige vrijheid hebt en je ermee kunt doen wat je wilt.