Amatic

Wil je naast de Cool Diamonds 2 gokkast ook de andere spellen van Amatic wel eens uitproberen? Je hebt de keuze uit een aantal verschillende gokkasten, waarvan we er hier graag 3 voor je op een rij zetten. Het gaat om 80 Days, Admiral Nelson en Africa. Het zijn 3 van de gokkasten waar we zelf goede ervaringen mee hebben. Je kunt relatief eenvoudig zorgen voor een mooie winst, naast het feit dat je hiermee kiest voor een spannend spel dat op een prachtige manier door Amatic is vormgegeven.80 Days

Indien je ten opzichte van de Cool Diamonds 2 gokkast zoekt naar wat afwisseling kunnen we je in ieder geval van harte aanraden om gebruik te maken van 80 Days. Dit is een gokkast waarmee je net als Phileas Fogg op een ware wereldreis kunt maken. Zij maakten deze reis gedurende 80 dagen, vandaar de naam van deze gokkast. Het is een nieuwe gokkast met 5 rollen, waarop je 9 of 20 winlijnen kunt activeren. Het unieke van de 80 Days gokkast van Amatic is dat je er kans kunt maken op het spelen van 2 bonus spellen, zodat je een dubbele kans op extra winsten hebt.

Je kunt allereerst gebruik maken van de free spin bonus op de Amatic gokkast, door 3 of meer van de reistassen te verzamelen. Deze symbolen zorgen ervoor dat je free spins kunt verzamelen, waarmee je leuke extra’s kunt winnen. De andere bonus op de 80 Days gokkast heeft de Around the World bonus, hiervoor heb je het schip, de ballon en de trein nodig. Deze drie symbolen kun je gebruiken om rond de wereld te trekken, waar bij je de keuze hebt uit 5 kaarten. Kies je voor de goede tickets? Dan kun je de reis rond de wereld compleet maken en kun je rekenen op een prachtige prijs.

Admiral Nelson

Ten tweede kunnen we je de Admiral Nelson van Amatic van harte aanbevelen, ook dit is een leuke gokkast waarmee je op reis kunt gaan. Je gaat aan boord van de beroemde HMS Victory, om samen met Horatio Nelson op een bijzondere reis te gaan. Je voert de legendarische slag bij Trafalgar, samen met Admiral Nelson. Je hebt de beschikking over 5 rollen, waarop je 9, 10 of 20 winlijnen kunt activeren. Bovendien beschikt het spel over een opwindend bonusspel, waardoor er op de Admiral Nelson van Amatic net als op de Cool Diamonds 2 voldoende te ontdekken valt.

Slaag je erin om 3 bonus symbolen te verzamelen, willekeurig verdeeld over de posities op het scherm? Dan kun je de free spins verdienen. Je krijgt 10 free spins, die je kunt gebruiken in combinatie met wild en scatter symbolen, om zelfs tijdens deze bonus weer nieuwe free spins te verdienen. Slaag je erin om een Admiraal symbool naast minimaal 2 scatters te verzamelen? Dan kun je rekenen op leuke extra’s, waardoor deze gokkast van Amatic je al snel een heerlijke tijd op zal leveren, waar je aan het eind ook nog een mooi bedrag aan kunt overhouden.

Africa

Ten derde willen we je binnen de Amatic gokkasten graag Africa aanbevelen. Dit is een gokkast waarmee je op zoek gaat naar de diamanten in Afrika, terwijl je daarnaast op wilde dieren dient te jagen. De gokkast beschikt over 5 rollen en zorgt er met 5, 10 of 20 winlijnen voor dat je zelf de kans op winst kunt bepalen. De symbolen van maskers zijn scatters en zorgen er vanaf een willekeurige positie op het scherm voor dat je bij 3 verschijningen kunt rekenen op het bonusspel, om leuke extra’s te verdienen.

Tijdens de bonus spins kun je nieuwe free spins verdienen en heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van een bonus multiplier. Dit betekent dat je de bonus tot maximaal 5x op kunt laten lopen, waardoor je een behoorlijk bedrag bij kunt schrijven bij je tegoed op het reguliere Africa spel. Het symbool van de diamant kan veranderen in ieder ander symbool (behalve het scatter symbool) en is daarom wild. Ga op jacht naar de diamanten en de wilde dieren op Africa, of kies een van de andere gokkasten van Amatic om afwisseling aan te brengen ten opzichte van Cool Diamonds 2.